Daniel Klein

Az 1998-ban alapított márka, a „mindenkihez szóló” divathorizontjával, megalakulásának első napjától kezdve, egészen a mai napig rendkívüli népszerűségnek örvend.
Minden egyes Daniel Klein órán megfigyelhető, hogy a tervezők követik a legfrissebb trendeket és ezek alapján születnek meg hónapról hónapra az új kollekciók. A minőségi tervezés mellett nagy hangsúlyt fordítanak arra is, hogy az órák ne csak divatosak legyenek, hanem jó árérték arányt is képviseljenek

Ésszerű árpolitika, kifinomult anyagok használata, minőségi divatos termékek, amelyek követik a legújabb trendeket – ez a Daniel Klein!

 

 

 

Go Girl Only

Legyen mindíg divatos!
Az arany- és rózészínű órák kétségtelenűl minden női szívet megdobogtatnak. Tudják ezt a francia GO Girl Only divatmárka készítői is, akik egy ütős arany-, és rozészínű kollekcióval rukkoltak elő. A nőiesség, játékosság jegyei mind megtalálhatóak ezekben az elegánsan divatos órák-ban.

 

 


 

 

Doxa

A Doxa újdonsága igazán megnyerő, férfias külsőt mutat. Tükörpolírozott nemesacél tok, mely egyszerűen elegáns kör alakjával maga a szolid luxus. A nemesacél szíj, csatlakozásánál szálpolírozott betétek emelik ki a csillogó felületeket. Jó fogású recézett felhúzókorona Doxa felirattal, nyíl alakú indexek, elegáns sávozás a hat óránál található segédszámlap körül, melyben a másodpercmutatót találjuk. Mindez fekete számlapon melytől még elegánsabb és egyedibb időmérőt mondhatunk magunkénak, de természetesen többféle variáció is kapható. Mindegyik Doxa svájci szerkezettel készül, a kollekcióban kézi felhúzós és automata órák választhatók ízlés szerint. Tulajdonosaik a szerkezeteket közelről is megcsodálhatják, mivel az órák hátlapja is átlátszó.

 

 

Unique Jewels

Már hazánkban is elérhető a népszerű angol ékszermárka - a Unique Jewels. A márka sikere az újszerű anyagok és technológiák használatában, a kiváló minőségben és a kézi gyártásban rejlik. Ennek köszönhetően a szigetországban jelene leg is az egyik legnépszerűbb márka a divatékszerek piacán.